Return Policy

Privacy Policy

210 Clothing kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van deze site en omdat u zelf bij het invullen van het contact formulier of bij uw bestelling deze aan 210 Clothing verstrekt.

210 Clothing kan van u de volgende persoonsgegevens verwerken:

 • Uw voor- en achternaam
 • Uw adresgegevens
 • Uw telefoonnummer
 • Uw email adres

210 Clothing verwerkt deze persoonsgegevens puur en alleen om uw bestelling te kunnen verwerken en deze te kunnen versturen via post nl. Zij zijn dan ook de enigen die naast ons uw gegevens nodig hebben om uw bestelling te kunnen versturen en uw gegevens zullen nergens anders voor worden gebruikt. Tevens kan 210 Clothing uw gegevens gebruiken om contact met u op te nemen over uw bestelling. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Uw persoonsgegevens worden niet langer dan noodzakelijk is bewaard. Wel kan aan de hand van de facturen uw order geschiedenis worden ingezien. Ook worden de gegevens gebruikt alleen op uw verzoek of om u verder te helpen aangaande uw vraag en of bestelling.

Bij het inschrijven op de nieuwsbrief zullen uw gegevens ook alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van 210 Clothing en niet voor andere doeleinden. U kunt u ook ten allen tijde afmelden onderaan iedere nieuwsbrief of een email sturen aan Info@210Clothing.com.

Op de pagina waar u uw persoonsgegevens verstrekt wordt gebruik gemaakt van een veilige SSL verbinding. U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren en of te verwijderen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Info@210Clothing.com. u zult zo spoedig mogelijk, maar binnen vier weken een reactie ontvangen.

Algemene voorwaarden

 1. Deze voorwaarden gelden voor bestellingen die zijn gedaan via de website van 210 Clothing.
 2. 210 Clothing ontwerpt kleding in eigen beheer of externe talenten.
 3. De prijzen die zijn vermeld bij de artikelen zijn in euro’s. incl. BTW en exclusief verzendkosten.
 4. De overeenkomst komt tot stand door het volledig doorlopen van de verkoopprocedure van het winkelmandje. U gaat daarbij automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.
 5. Betalingsvoorwaarden en levering. Het bestelde artikel zal zo snel mogelijk worden toegestuurd als het gehele bestelproces is doorlopen en de betaling succesvol is verlopen. Het artikel zal goed worden verpakt om schade te voorkomen. 210 Clothing is niet verantwoordelijk voor het niet aankomen van een poststuk. 210 Clothing adviseert dan ook om de artikelen aangetekend te laten verzenden. 210 Clothing mag bepaalde bestellingen weigeren of bepaalde voorwaarden aan de levering verbinden. De overeenkomst komt alleen tot stand na acceptatie van 210 Clothing. Bij geen acceptatie van de overeenkomst zal 210 Clothing de reden hiervan per mail toelichten.
 6. De koper heeft een bedenktijd van tien dagen na ontvangst van het artikel. Binnen dit termijn dient 210 Clothing op de hoogte gebracht worden van het retour. Het artikel dient dan onbeschadigd, ongebruikt in de originele verpakking retour gestuurd te worden binnen 10 dagen. 210 Clothing zal na ontvangst van het artikel het aankoopbedrag terugstorten. De verzendkosten van het terugsturen zijn voor rekening van de klant. Ook de kosten voor niet aangekomen artikelen zijn voor rekening van de klant. 210 Clothing adviseert om de artikelen met aangetekende post te versturen. Artikelen die worden gemaakt op bestelling of op maat worden aangepast, kunnen niet worden geretourneerd. Ook afgeprijsde artikelen neemt
  210 Clothing niet retour. Eventueel verkregen kortingscodes zijn niet van toepassing op afgeprijsde artikelen.
 7. Op alle producten wordt een garantie gegeven van 10 dagen vanaf levering. Gebreken die onder de garantie vallen worden door 210 Clothing hersteld. Dit dient vooraf te worden vermeld en overlegd per email met 210 Clothing. De verzendkosten voor het opnieuw opsturen van het artikel neemt 210 Clothing voor haar rekening.
 8. Het product word zo snel mogelijk verzonden, meestal is het product binnen 2 dagen verzonden via PostNL. Als het product verzonden is duurt het tussen de 1 tot 3 dagen tot het product geleverd word. 210 verzend alleen binnen Nederland.

De volgende gevallen van schade vallen niet onder de garantie:

 • Schade door gebruik van het artikel waarvoor het niet bedoeld is.
 • Het verkeerd opbergen van het product.
 • Defecten ontstaan door het aanpassen van het product door de klant of derden.
 • Verkleuring van materiaal, deze kunnen onder invloed van zonlicht soms
  verkleuren, bewaar ze daarom niet in het zonlicht, maar bij voorkeur in het donker.
 1. 210 Clothing is niet aansprakelijk voor welke vorm van vervolgschade dan ook. Vermeend ontstaan door het gebruik, onoordeelkundig gebruik of op enig manier ontstane defecten aan de artikelen. Let op, 210 Clothing is niet verantwoordelijk voor verlies van de producten. Het product goed te controleren en na verloop van tijd ook nog regelmatig, mocht daar iets mis mee zijn, ga ze dan niet dragen, maar neem even contact op dan doet 210 Clothing zij doen hun uiterste best om met een goede oplossing te komen
 2. Persoonlijke gegevens van klanten van 210 Clothing zullen niet aan derden worden verstrekt.
 3. 210 Clothing is gevestigd aan:

Gochsestraat 25

6851 JD Huissen
Tel.nr.: 06-39175973

KVK-nummer: 82133786

BTW-nummer: Op aanvraag