Veelgestelde
vragen

Hoe kan je als beginnend merk zo’n hoge prijs vragen voor je kleding?

De prijs is inderdaad hoog voor een beginnende merk, maar dit belooft ook kwaliteit. De kleding is handgemaakt in Nederland, is van duurzame materiaal gemaakt en is zeer exclusief. Je betaalt zeker wat, maar je krijgt er ook iets moois voor terug.

Waarom werkt 210 met Tikkie?

De eigenaar van 210 is minderjarig. Bij vrijwel alle Nederlandse banken moet je meerderjarig zijn om een zakelijke rekening te openen. Na vele banken zonder succes gecontacteerd te hebben is er besloten om nuĀ  met Tikkie te werken tot dat er een zakelijke rekening is. Als u besteld heeft, vul je je telefoonnummer in. Naar dit nummer zal een Tikkie worden verstuurd. Zodra het Tikkie betaald is, wordt het meegenomen in de pre-order.

Waarom Pre-orders?

Omdat er maar in erg kleine oplage is ingekocht, zijn er maar weinig kledingstukken te krijgen. We werken met pre-orders zodat iedereen 5 dagen de tijd heeft om te bestellen. Hierdoor kunnen wij ook goed de klandizie bepalen voor eventuele volgende collecties.

Waarom is de levertijd zo lang?

Dit komt doordat er maar een kleine voorraad aan kleding is. De kleding van 210 moet deels nog in productie gaan, dit kost tussen de 4-5 weken. We proberen het product zo snel mogelijk bij je te leveren en we houden je op de hoogte van updates over de levertijd.

Wat doet 210 met talenten?

210 bied talenten een kans om op een grotere podium hun talent te kunnen ‘verkopen’. Samen met 210 maken de talenten designs voor nieuwe kleding of producten. Deze producten zullen dan verkocht worden met de naam van het talent erbij. Ook zullen de talenten een Instagram-post krijgen en een eigen pagina in het talentenboekje.

Heb je nog andere vragen? Vul dan het contactformulier in! Of mail naar info@210clothing.com

U zult zo snel mogelijk antwoord krijgen op uw vraag.