ontstaan 210

210 is een merk dat ontstaan is door een schoolopdracht. De opdracht was het maken van een logo voor jezelf.

210 is opgericht door Job Stienissen die alle illustraties op de site en kleding staan ontworpen heeft en daarbij ook het logo. 210 staat voor Stienissen; door het weghalen van ‘issen’ uit zijn achternaam bleef er ‘Stien’ over. Dit heeft hij in cijfers omgezet en kwam uit op ‘210’. Het merk wilt talenten van jongeren gebruiken om niet alleen het bedrijf te laten groeien, maar ook om ze een kans te geven om hun eigen talenten te ontwikkelen.

Het logo zelf is ontstaan uit de letters uit zijn voornaam; JOB. Hij heeft een unieke vorm ontworpen en heeft de vlakken die zichtbaar zijn in het logo gemaakt uit de lijnen van zijn voornaam.

De kleuren en strepen staan voor contrast. Het contrast wat Job in zichzelf ziet tussen energiek en vredig heeft hij verbeeld in de kleuren rood en blauw. Door middel van de speelse strepen in het midden wordt het contrast nog beter verbeeld.

Ook is er een extra logo gemaakt met alleen 210. Dit is gedaan zodat wanneer er bijvoorbeeld een kledingstuk in zwart-wit wordt gemaakt er geen kleurrijk logo op staat die dat verbreekt. Ook is het handig om een extra logo te hebben die makkelijk geborduurd of in een etiket gezet kan worden.

Het merk 210 wil kwaliteitskleding leveren en geeft veel om het productieproces hoe de kleding gemaakt is. De kleding wordt handgemaakt in Nederland bij kledingproducent Kleerlijk. Wilt u meer weten over de kleding en de prijzen? Ga dan naar de pagina achter de schermen

Denk jij dat jouw talent 210

Verder kan helpen?

Neem dan contact op!