Achter de schermen

Een van de doelen van 210 is de productie van duurzame kleding met een hoge kwaliteit. Dit is ons gelukt in samenwerking met de kledingproducent Kleerlijk uit Groningen. Elk kledingstuk is met precisie gemaakt en ontworpen. We hebben naar elk detail gekeken om een kledingstuk te maken dat voldoet aan de verwachtingen die jij hebt van een kledingmerk als 210.

Kleerlijk: “Samen gaan we voor een betere toekomst van de kledingindustrie. Dit doen we op een verantwoorde manier. Door te produceren in Nederland en samen te werken met mensen met een vluchtelingen achtergrond proberen wij een positief effect te hebben op klimaat, mens en economie. Om de drempel zo laag mogelijk te houden werken wij ook in kleine oplages. Zo willen wij de Nederlandse productie weer toegankelijk maken voor iedereen.

 

De mensen die werken in het atelier zijn stuk voor stuk getalenteerde kledingmakers. Met jaren ervaring in de kledingwereld mogen wij nu genieten van hun talent en bieden wij hen graag een kans dit met iedereen te delen.

Samen met het team van Kleerlijk heeft 210 tijd besteed aan de kleding die u nu kunt bestellen. Door te letten op elk detail van het product, voldoet het nu aan de doelen van 210; duurzame en kwalitatief goede kleding. 
Meer weten?

Wil je meer weten over de manier hoe de kleding bij Kleerlijk gemaakt wordt?
Kijk dan de onderstaande video voor een kijkje in hun atelier:)

Denk jij dat jouw talent 210

Verder kan helpen?

Neem dan contact op!